Agree C:62 Race Disc vel.58, viz: https://archiv.cube.eu/en/2016/778300

Použité

Detailní popis

K prodeji je kolo vel. 58, (prosím nastudujte výše printscreen-foto, data velikostí, mnou doporučená výška postavy je max.!do 187cm. Délka rámové trubky od klik po sedlovku je 520mm.)
na kterém jsem jezdil od roku 2017 do letošního roku, měřím 190 velikost mi byla o píď malá, kolo je spíše pro výšku 180-187.na 188+doporučuji vel. 60.! Více fotek najdete na odkaze v nadpisu inzerátu.
(Více fotek konkrétně tohoto kusu kola udělám detailně a zašlu samozřejmě všem zájemcům!)
Kolo je osazeno vylepšenými komponenty, k dispozici jsou navíc původní komponentu a jedna sada kol navíc. Kolo je připraveno na servis výměna lanka zadní přehazovačky je potřebná, doporučení je výměna všech lanek. Nyní je vyměněn řetěz brzdové desky a kotouče, připravena výměna omotávky a gumových krytů brzdových a převodových pák na řídítkách.
Je na výběr, buď vám kolo připravím v servisu za příplatek 2000,-Kč za servisní práce a díly, nebo vám kolo předám tak jak je a servis si uděláte sami.
Kolo je nehavarované a plně bezpečné. Na rámu je několik odřenin kdy kolo upadlo opřené a běžným použitím 7let ježdění. Můžete posoudit na místě. Původní cena kola 77500.
Cena
před 2 dny
25 000 
Prodejce
Pavel Mikel

Profil prodejce

Napsat prodejci
Napsat prodejci
Zlín, okres Zlín
Tel.:
Aktivní inzeráty 1 Inzerováno 9x Zobrazení celkem 3 611
Bezpečný nákup • Doporučujeme osobní předávání a nákup zde inzerovaného zboží! Cyklobazar.cz varuje před podvodníky ze zahraničí, kteří se snaží vylákat zálohu za přepravu zboží. Viz. obchodní podmínky Nahlásit inzerát
Typ inzerce: Nabídka
Kategorie: Závodní silniční kola
Výrobce: Cube
Barva: Černá
Materiál: Karbon
Rok výroby - model: 2016

Podobné inzeráty