2013 Cannondale Trail SL 4

Použité

Detailní popis

Prodám juniorské horské kolo Cannondale Trail SL 4 26", velikost Alu rámu 15" (vhodné pro jezdce 155-165 cm). Kolo bylo zhruba tři roky slabě ježděno, převážně po asfaltových a štěrkových cestách. Krátce po tom, co jsem z kola odrostl, bylo umístěno na suchou, bezprašnou půdu, kde přebývalo až do nynějšího léta.

Vidlice SR Suntour XCR-LO, kotoučové hydraulické brzdy Cannondale Helix 6, 160/160 mm, osazeno kombinací Shimano Altus + Alivio, 3x9, převodníky 44/32/22, kazeta Sunrace 11-34.

Kromě pláštů jsou všechny komponenty původní, v sezóně byly vždy pravidelně servisovány. Nyní před prodejem kolo prošlo generálkou, včetně kontroly středů a plné výměny a odvzdušnění brzdové kapaliny. Zároveň byla provedena kontrola vystředění kol a napnutí drátů (viz příloha, měřeno tenzometrem Park Tool TM-1).

Za celou dobu používání kolo neabsolvovalo zásadní pád nebo nehodu, navíc se hmotnost jezdce pohybovala vždy do 50 kg. Kromě pár drobných oděrek laku nebo skvrn na sedle kolo vypadá velmi zachovale (detaily nejvíce viditelných poškození jsou v posledních pěti fotografiích).

V ceně kola jsou samozřejmě i původní pedály, ale navíc i set plášťů Schwalbe Marathon Plus Tour 26x2,00" (pořizovací cena za pár okolo 1800,-).

Domluva telefonicky během pracovních dní, nebo emailem na [email protected] kdykoliv.
Cena
před 17 dny
11 000 
Prodejce
Adam Hájek

Profil prodejce

Napsat prodejci
Napsat prodejci
Praha, okres Hlavní město Praha
Tel.:
Aktivní inzeráty 1 Inzerováno 1x Zobrazení celkem 192
Bezpečný nákup • Doporučujeme osobní předávání a nákup zde inzerovaného zboží! Cyklobazar.cz varuje před podvodníky ze zahraničí, kteří se snaží vylákat zálohu za přepravu zboží. Viz. obchodní podmínky Nahlásit inzerát
Typ inzerce: Nabídka
Kategorie: Pevná horská kola - hardtail
Výrobce: Cannondale
Barva: Černá
Materiál: Alu - hliník
Velikost: S / 15-16" / do 44 cm / do 165 cm
Průměr kol: 26"
Rok výroby - model: 2013

Podobné inzeráty