Představení Trek Fuel EX 2020

1.4.2020 Horská kola
2 540
Poprvé spatřil světlo světa v roce 2005. Podívejme se jak vypadá TreK Fuel EX v roce 2020

Trek 2020 Fuel EX - horského kola stvořeného pro každou trasu

Milovníci horských kol jistě ocení naši nejnovější recenzi - podrobný pohled na zcela nový model Trek 2020 Fuel EX v rámci našeho videoseriálu Mountain Bike Action's First Ride.

Za prvé, klasické technologie Trek jsou stále na svém místě. Jednou z nich je Knock Block - prvek, který má zabránit nárazu vidlice do rovné spodní trubky - detail, který zvyšuje celkovou tuhost kola.

Pozoruhodnou novinkou u tohoto modelu je něco, čemu Trek říká "úložný box". Tento prvek se nápadně podobá výměnnému boxu, který nabízí Specialized. Mechanismus je poměrně jednoduchý - k jeho otevření a zavření slouží spínač zámku, který hladce funguje a umožňuje bezpečně uložit vaše cyklistické potřeby.

Ačkoli se úložný prostor zdá být poměrně těsný, vejdou se do něj potřebné předměty, jako je náhradní co2 inflátor, páčka na pláště, duše a multifunkční nářadí. Vše potřebné k tomu, aby se jezdec dostal ze svízelné situace na trailech.

Výrazným vylepšením nového modelu Trek Fuel EX je přepracované odpružení. Využívá pevné uchycení spodního tlumiče v kombinaci s reaktivním tlumičem Fox s průchozí hřídelí. Vpředu je namontována vidlice Fox se zdvihem 140 mm - pro skvělou vyváženost odpružení. Když k tomu připočtete několik možností sestavení a praktické ladění tlumičů, stává se z tohoto kola všestranný stroj připravený na všechny traily.

Kolo Trek Fuel EX 2020, které zůstává věrné svému dědictví a zároveň se vyvíjí inovativně, dokazuje, že je více než dobře vybaveno, aby vyniklo v každém scénáři horské cyklistiky. Ať už se jedná o náročné výjezdy do kopce nebo rychlé sjezdy, v tomto výjimečném kole je od každého vzrušení trochu.

Pokud jste to ještě neudělali, je čas podívat se na video a připojit se k nám, až s kolem Trek Fuel EX vyrazíme na trail a zažijete vzrušující akci. Nezapomeňte, že hory vždycky volají!